Inside Xbox februari edition

Igår kväll gav Microsoft oss en hel del information under sin Inside Xbox-presentation. I ungefärliga en och en halv timme fick vi njuta av en mängd nyheter.

Allt ifrån nya spel till Xbox Game Pass till nya kontroller. Microsoft hade mycket att dela med sig av under gårdagen. Så utan vidare fördröjning, här kommer några höjdpunkter!

”Vi introducerar Xbox Game Studios”

Till att börja med delgav Matt Booty att Microsoft Studios byter namn till Xbox Game Studios. Anledningen enligt företaget är att skapa en bättre helhet för de spel som Microsoft ansvarar för. Xbox är märket, inte bara för hemkonsoler, utan även för de spel som finns till mobil och PC.

Halo på ett nytt sätt

För er lyckliga som kan tänkas vistas inom de amerikanska gränserna under året, så finns möjligheten att uppleva Halo som aldrig förr. 343 Industries vill ge fansen chansen att uppleva Halo på riktigt. Med attraktioner, interaktiva möten från spelets universum och spel, kommer du definitivt inte få tråkigt. Du kan läsa mer om eventet genom att klicka här.

För dig som gillar rött

Ja, eller för dig som vill ha en ny handkontroll också för den delen.

Det visades upp en ny handkontroll med namnet Sport Red Special Edition. En härligt röd färg, metalliska accenter, gummigrepp och inbyggd Bluetooth-teknologi för spelande på maskin, PC och surfplattor.

En närmare titt på Crackdown 3

Det är snart dags för spelsläpp för Crackdown 3. Men för att vi ska hålla ut tills dess så fick vi både se lite mer av spelet och även människorna bakom upplevelsen. Spelets Creative Director Joseph Staten blev intervjuad, samt allas vår favorit Terry Crews. Sist men inte minst fick vi se den officiella release-trailern. Dagen efter Alla hjärtans dag, 15:e februari, är det dags!

Till sjöss!

Rare’s actionfyllda piratspel är bättre än någonsin. Tack vare en mängd uppdateringar och ett väldigt starkt community, så anser teamet själva att detta är den bästa stunden att kliva ombord. Från och med senare idag, 6:e februari, finns möjligheten att låta dina vänner spela med dig . Detta tack vare programmet Sea of Thieves Friends Play. Genom att gå in på hemsidan kan du som redan är spelare få 3 koder att ge till nära och kära. Dessa spelare kommer då kunna plundra för allt vad de är värda fram tills 13:e februari. Ahoy!

Mer till Xbox Game Pass

Fler och fler spel läggs till för prenumerationstjänsten Xbox Game Pass. Denna månad hamnar några riktiga favoriter på listan. Ta på dig Indiana Jones-hatten och ge dig ut som Lara i Shadow of the Tomb Raider. Eller om du hellre vill överleva zombies, finns möjligheten att spela som Clementine i The Walking Dead – Season One. Du kan läsa mer om månadens spel här.

Nytt även på maskinfronten

Sist men inte minst har vi en titt på de 2 maskinpaket som kommer släppas tillsammans med Tom Clancy’s The Division 2. Konsolerna kommer finnas tillgängliga med 1TB respektive 2TB stora hårddiskar. En ypperlig chans att både skaffa sig ett Xbox och samtidigt få uppleva ett redigt action shooter-RPG i en öppen värld.

Vilken av dessa nyheter gillade du mest? Berätta gärna för oss i kommentarerna.

Du kan själv se hela presentationen genom att klicka här.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.