Blizzard kommer med en snöstorm av högtidsgrejer

Winter Wonderland

Foooolk fall nu neeeeder… Overwatch hoppar in i högtidsstämning med sitt årliga evenemang. Med start i tisdags fortsätter det fram till den 2 januari. Spelare kommer kunna utöka sin samling av högtidsloot och njuta av två klassiska winter brawls (jaga yetin och snöbollskrig). Om ni hamnar på Blizzard World i någon match så märker ni nog att det är lite mer julstämning än vanligt där.

Men med högtiden i åtanke så vet vi nog alla vad det är vi verkligen är ute efter – presenter. Lås upp en handfull nya skins, samt rabatterade skins från tidigare år. Fram med glöggen och fröjdas åt sex legendariska och tre episka skins för årets firande.

Overwatch League: klä dig som bortalaget

Spela som proffsen med nya skins för Overwatch League. Samtliga ihopbuntade i ett paket för 100 OWL-tokens. Alla skins som redan ägs kommer uppdateras med sin respektive hemma- eller bortafärg gratis. En ny expansion av teamskins kommer även innan den första säsongen drar igång under 2019, den 14 februari.

Och så var det julklappsöppning i  Heroes of the Storm också…

0 Delningar
FöregåendeSida 2 av 3 Nästa

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.