IO Interactive utvecklar James Bond-spel i Sverige

Hitman-utvecklarna ger oss ett helt nytt 007-ävetyr

Den danska studion IO Interactive har slagit sina påsar ihop med MGM, EON Productions och Delphi för att skapa ett helt nytt James Bond-spel. Spelet är ett så kallat origin story-spel, vilket innebär att vi får en helt nyskriven historia med agent 007 i huvudrollen. Arbetsnamnet är Project 007.

Project 007 kommer att produceras av IOI i Köpenhamn och i Malmö och båda studiorna rekryterar just nu utvecklare från hela världen för att ge projektet liv.

Att skapa ett originalspel med James Bond är en monumental uppgift och jag tror verkligen att at IO Interactive kan leverera något väldigt speciellt för våra spelare. Vi kommer att utveckla det mest ambitiösa spelet vår studio någonsin tagit sig an.

Hakan Abrak, VD IO Interactive

Den 25:e filmen om Bond, No Time To Die, kommer på bio den 2 april nästa år. Det blir också den sista filmen med Daniel Craig i huvudrollen.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.