Jack the Ripper blir tillägg i Assassin’s Creed Syndicate

Vi har blivit vana att lära känna historiska personligheter i Assassin’s Creed-spelen. Vi har stött på storheter som Leonardo da Vinci och George Washington. När man tänker på 1800-talets London så finns det en person som oftast dyker upp i tankarna – den brutala seriemördaren Jack the Ripper.

Givetvis dyker Jack upp i det kommande Assassin’s Creed Syndicate, men tyvärr inte i den ordinarie utgåvan. Istället måste man köpa tillägget som bär mördarens namn.

Historien om Jack the Ripper utepslar sig 20 år efter de ursprungliga händelserna i Assassin’s Creed Syndicate och platsen är givetvis det ruffiga Whitechapel hösten 1888. Tillsammans med polisen Frederick Abberline från Scotland Yard blir det din uppgift att stoppa Jack the Ripper innan fler kvinnor faller offer för hans brutala framfart.

Tillägget kommer att gå att köpa separat. Det följer också med i spelets Season Pass, tillsammans med mycket annat smått och gott.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.