Jaga och skräm slag på dina vänner i Prey

En kaffemugg! En rulle toalettpapper! Det är verkligen inte stålmannen iallafall!
Högst troligen är det din vän som spelar som en mimic och vill mörda ihjäl dig. I Prey: Typhon Hunter, den slutliga uppdateringen till Prey kan vänner skrämma slag på varandra.

Digital Deluxe och Prey: Mooncrash kommer släppas nästa vecka och ta med sig en ny multiplayer och ett VR-läge får en spelare.  VR-versionen för multiplayer kommer senare, under tidigt 2019 för PC and PSVR. Med uppdateringen får vi två nya spellägen:

  • Typhon Hunter multiplayer är en hisnande multiplayerversion av kurragömma där en spelare tar rollen som Morgan Yu. Upp till fem andra spelare går in i rollerna som mindre sympatiska mimics. Dessa kan gömma sig genom spelets obehagliga camouflage och överraska Morgan när hen minst anar det. Morgan måste jaga ned och besegra alla fem mimics innan tiden rinner ut.
  • Typhon Hunter VR låter spelare ta del av den virtuella världen.TranStar VR är för en spelare med ett upplägg i stil med escape rooms. Det är en kampanj som kastar in spelaren i rollen som anställda på TranStar, där de måste klara av olika uppgifter och lösa intrikata pussel på Talos I. Detta några dagar innan händelserna i Prey.

Typhon Hunter kommer den 11 december med multiplayer och escape room VR till PC, PlayStation 4 och Xbox One.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.