Julpyssla med Nintendo

Julen är snart här! Om något symboliserar julen lika mycket som Kalle Anka måste väl ändå vara Nintendo? Därför har vi sammanställt lite pyssel med Nintendotema.

Julen närmar sig och i de flesta hushåll försöker man komma i stämning med julmusik, glögg och pynt. Är man nördig tenderar intresset att spilla över det traditionella julpyntet i härliga uttryck. För den som söker inspiration till lite underbart nördpyssel såhär inför julen behöver ni inte leta längre än till oss på Varvat.

Julkort

Sök på Nintendo Christmas meme så hittar du massor av bilder från samma paketöppning.

Det perfekta sättet att skicka en julhälsning på. Överraska bästa vännen eller farmor med ett kort på Mario, jag lovar att ni kommer ha något att prata om nästa telefonsamtal. Ladda ner och skriv ut julkorten från Nintendos klubbsida för kids, här.
De som inte orkar skriva ut och posta kan istället konstruera fyndiga memes på julfotografiet av två barn som får sin Nintendo 64. Dessa är lättare att skicka digitalt och kan vara minst lika uppskattade bland jämnåriga.

Julklappsetiketter

Kanske ligger det en Nintendo Switch under granen och väntar på att användas. Varför inte hinta med en Nintendo etikett och fyndig ramsa?Följ den här länken för att ladda olika paketetiketter från Nintendo Kids Club.
Ledsen, ramsan får du hitta på själv.
Du behöver klisterpapper om etiketterna ska bli som klistermärken.

Färglägg Mario som tomte!

Medan du fixar julbordet eller städar inför julafton kan det hända att barnen blir sjukt rastlösa och bara vill öppna klappar. Köp dig lite värdefull tid med dessa ritpapper på Mario i tomtekläder. Även denna kommer från Kids Club.

Ho, ho ho! Undra vilka egenskaper Mario får av tomtedräkten.

Hängande dekorationer

Ont om dekorationer? Eller vill du bara att granen ska se ut att komma från Svampriket? Då finns det en hel del kul att hämta från Nintendo, bland annat enkla pappersdekorationer, girlanger med den grälla Toad och prydnader som kräver lite klippande och klistrande.

Pärlor i massor

Alla med uppskattning av retrospel har säkert någon gång satt sig ner och imponerat på femåringar när du lagt pärlplattor av figurer i 8-bitar. Det räcker med en sväng ut på nätet för att hitta en hel uppsjö av olika pärlmotiv av spelfigurer. 8-bit, 16-bit, och allt där emellan. Dessa går att hänga i granen, använda som magneter, eller andra dekorationer. Eller varför inte en tavla på flera tusen pärlor? Fantasin sätter gränserna. På nes.kresse hittar du några enkla mallar att börja med.

Pixelformen gör det lätt att lägga pärlor.

Mintpastiller i granen

För några år sedan gick jag bananas i en butik när jag hittade godiskaskar föreställandes olika Nintendoföremål. Dessa tömde jag på den ganska äckliga sockerpastillerna med minstsmak och fäste fina band i dem så att jag kunde hänga dem i granen. Det gick åt ganska många askar för att täcka en hel julgran med dem, men den såg ganska fräck ut efteråt. Dessa kan köpas i de flesta välsorterade spelbutikerna, men Webhallen har ett gediget lager av dem.

Med dessa tips hoppas vi på Varvat att ni ska kunna göra er jul lite trevligare och roligare. Ha så roligt med pysslet och ha en riktigt god jul!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.