Jultema för Overwatch?

Jag är inget fan av att börja julhetsa så här pass tidigt, men jag kan inte låta bli att fundera på vad Blizzard har planerat för nästa högtid i Overwatch. Vi fick se en del riktigt häftiga skins till Halloween och jag tror att det finns en del grymma alternativ till vad de kan slänga ihop inför julhelgen. Här har ni våra spekulationer:

Roadhog och Junkrat
Det här paret är speciellt och de skulle lätt kunna vara huvudpersoner i en egen miniserie. Den digitala serietidningen vi fick med dem talar för det, för att inte nämna deras lilla matchning under Halloween. Personligen tror jag att Roadhog kommer bli jultomten, med Junkrat som en elf, i grön luva och polkagrisrandiga tights. Tänk er Will Ferell i ”Elf” fast en smula mer psykotiskt och destruktiv. Om Junkrats huvudvapen kommer skjuta ut julgranskulor som exploderar vore det fenomenalt.

Reinhardt
Vårt vänliga berg med hammaren skulle kunna vara jultomte också, med skägget och allt, men jag kan inte låta bli att tänka på hur han skulle kunna bli en liten ordvits mitt i allt detta. Han är den som för teamet framåt med sin sköld, som guidar dem på deras väg mot payloads, objectives och liknande, så varför inte ge honom ett skin som helt enkelt heter Reindeer? Större delen av hans skins heter någon med ”Rein” eller ”hardt”, så ge honom små horn och en röd näsa, så har vi den hårdaste Rudolf ni kan tänka er.

OM Reinhardt får en tomteutstyrsel kräver jag nästan en ny voice line här han brister ut i ett mustigt ”Ho! Ho! Ho!” också. Ni vet att det är obligatoriskt då, Blizzard!

Symmetra
Jag har inte funderat så mycket på vad hon skulle kunna bli, men ett färgtema som är julinspirerat är ju alltid något. I hennes highlightintros finns det dock utrymme att låta henne forma en julgran, istället för de geometriska figurer hon annars gör.

Mercy
Om Soldier 76 är pappan i gänget är Mercy mamman. Det vore roligt att se henne i en tomtemor outfit, i stil med hennes Witch-skin som Halloween erbjöd. Ge henne rött och vitt, med en tomteluva, låt henne glida runt på en polkagris med raketer eller något. Det finns möjligheter att ge henne ett intressant julskin.

Soldier 76
Till Halloween fick han en rolig spray där vi ser honom sitta utmattad i en stol, iförd en orange sweatshirt, omgiven av Halloweengodis. Jag gillar hela pappagrejen och även om hans Halloweenskin var riktigt schysst vore det kul att se honom rusa runt i en sån där ful, hemstickad jultröja i sitt julskin.

Ana
Den här damen är mammornas mamma (även om hennes jobb med Pharah lämnar mycket öppet för förbättring). Om Soldier 76 är pappa till de nyare hjältarna är Ana mamma till de gamla ringrävarna. En tomtemor-outfit skulle fungera på henne också, även om jag hellre ser den på Mercy.

Torbjörn
Vår kära landsman, skulle också kunna få en tomteutstyrsel, men inte den mer populära coca cola-designen som vi är vana att se tomten i. Ge honom mer matta färger och gör honom till en traditionell, svensk tomte. Tänk ”Trolltyg i Tomteskogen”. Om ni inte är bekanta med den filmen föreslår jag att ni ser den snarast. Inte bara för att det är en underbar film, men för att den ger ett väldigt bra porträtt av hur svenska tomtar kan se ut.

Reaper
Här har vi en av de mer bittra och sadistiska karaktärerna. Reaper skulle kunna vara vara Krampus. Dela ut kol och ond bråd död i dessa glädjefyllda tider. God jul och DIE! DIE! DIE!

Victory Poses
Efter att ha sett gravstenarna som fungerade som ett gemensamt tema för alla karaktärer under Halloween vore det roligt att se något liknande under julsäsongen. En julgran med lite paket, kanske? Istället för en julstjärna i toppen kan något signalement från karaktärerna pryda julgranen istället? Kanske en hög med paket där ett är öppnat och hjältens vapen sticker fram? Kanske någon julgransprydnad som definierar hjälten ifråga?

Kartorna
Under Halloween kunde vi se hur en del kartor bytte utseende och blev lite mer kusliga med diverse pumpor och annan Halloween-parafernalia. Hollywood känns återigen som en given karta för juldekorationer, där en skulle kunna pynta stället med julgransbelysning och annat krimskrams. King’s Row, som redan utspelar sig på natten vore fint med lite snö och belysning också.

De övriga hjältarna vet jag inte riktigt vad en kan hitta på med. Blizzard är duktiga på detaljkänsla och kan definitivt ge karaktärerna något hint till deras ursprung och jag ser verkligen fram emot vad de han hitta på.

Vad tror ni att Blizzard kommer hitta på till julafton? Kommentera gärna vad ni skulle vilja se själva!

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.