Jumping Rope Challenge: nytt litet gratisspel från Nintendo

För att hoppet är det sista som överger människan

Jumping Rope Challenge är precis vad det låter som. Spelaren använder Joy-Con till att låtsas hoppa hopprep och ta sig en ett flertal mindre utmaningar. Här finns dagliga utmaningar både för dig själv och upp till tre spelare.

Spelet utvecklades av en mindre grupp Nintendo-anställda under arbete hemifrån, helt i Unity-motorn. Syftet är att presentera enkla rörelser på ett användarvänligt sätt som du kan använda nu när andra former av motion kanske inte är lika lätt att utöva. Den som är orolig för sina grannar kan i stället för hopp göra hoppande rörelser, ungefär som springandet fungerar i Ring Fit Adventure.

Jumping Rope Challenge finns att ladda ned på Nintendo eShop på Switch och kommer att vara gratis fram till slutet av september i år.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.