Kända musiker ger World of Tanks ett speciellt soundtrack

Nya, autentiska soundtrack och effekter kommer till kartorna, med särskilt spelarinnehåll av bandet Sabaton och kompositören till spel som Sparkster, Silent Hill-serien och Hard Corps Uprising – Akira Yamaoka.

World of Tanks kommer stolt introducera ny spelmusik skriven av ovanstående, men även få bidrag från sitt eget community. Sabaton och Yamaoka-san är kända spelare och bidrar på ett genuint sätt till spelets musik. Nästa stora steg är att ge varje karta ett unikt soundtrack, med unika ljudeffekter, skapat med hjälp av spelare över hela världen.

“Musik är en viktig del av spelupplevelsen och dessa nya soundtracks kommer ge nytt liv till World of Tanks”, säger Maxim Chuvalov, World of Tanks marknadsföringschef. “Att jobba så nära med begåvade musiker som Sabaton och Akira Yamaoka har varit en fantastisk upplevelse för oss. Yamaoka-sans spår kommer läggas till i soundtracket som en present från communityt och fans kommer kunna lyssna in sig på det snart. Tillsammans med Sabaton […] kommer vi släppa en ny, grym musikvideo. Det finns inga tvivel att det är många begåvade personer som utgör vårt community och vi älskar att inspirera dem.”

”Vi är lika exalterade som Wargaming att få släppa en musikvideo med en av våra mest kända låtar – Primo Victoria [som har definierats som Tank Metal]”, säger Pär Sundström, basist i Sabaton. “Vi spelade in videon i försvarsfordonsmuseet Arsenalen i Sverige. Att vara del av skapandet av en musikvideo och soundtracket till spelet är en heder för oss. Vi har lags hjärta och själ i det här projektet och ser fram emot att får presentera det för er.”

Fans kan förvänta sig mer Tank Metal i World of Tanks. Den 17:e Augusti kommer den första musikinspirerade tanken – Strv 81 Primo Victoria. Den blir tillgänglig i spelet med lite fräsigt camouflage och andra speciella attribut som t.ex. en Sabatonbesättning.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.