Känn kraften i fjärtarna med Nosulus Rift

Påstås göra South Park: The Fractured but Whole mer realistiskt

Det finns konstiga manicker. Och så finns Nosulus Rift. Alla som någon gång sett South Park vet att fisar i alla dess former har en central roll i serien. Det kommande spelet South Park: The Fractured but Whole kommer inte att vara något undantag. För att göra spelupplevelsen ännu mer genuin så har Ubisoft tillsammans med den japanska designern Nakata Tuobashi och “Nose” Jurgen Bischoff utvecklat en apparat som skall få spelaren att känna stanken av fjärtarna på riktigt.

I South Park: The Fractured But Whole spelar du den nya killen i stan, hjälten, och en av dina krafter är styrkan i ditt arsle. Det enda sättet att få spelare att uppleva den styrkan är att få dem att känna den på riktigt.
Jason Schroeder, producent på Ubisoft.

Det verkar faktiskt som att Nosulus Rift finns på riktigt och det enda sättet att få tag på en är att besöka Gamescom i Köln nu i veckan.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.