Keanu-Effekten

Keanu tar världen med storm, och Pewdiepie donerar pengar i stjärnans ära.

Under E3 gjorde skådespelaren Keanu Reeves en entré som gått till E3-historia. Vid visningen av Cyberpunk 2077 fick man inte bara med sig publiken med hjälp av Keanus scennärvaro och genuina lycka, utan man fångade även internets hjärta. Efter speleventet badar sociala medier just nu i memes rörande allas vår tuffing som egentligen är en mjukis. Bara några minuter av innehåll fick internet att skrika efter spelet och dess skådespelare.

Under visningen av spelet så ropade en i publiken ut ”Du är fantastisk!”, riktat emot Keanu Reeves. Detta uppmärksammades liksom uppskattades av utvecklarna, och personen erbjöds en samlarutgåva av spelet i förtid. Men erbjudandet nekades ödmjukast, och CD Projekt RED ombads istället donera pengar till välgörenhet.

Inspirerad av skådespelaren och besökaren vill nu Felix Kjellberg, kanske mer känd som Pewdiepie, donera alla sina intäkter från sin senaste video till forskning för att bekämpa Leukemi. Valet av mottagare var enkelt då både Keanu och Felix har haft familjemedlemmar som drabbats av sjukdomen.

Det är ganska fantastiskt att ett spel kan sätta en boll i rullning på det sätt som Cyberpunk 2077 har gjort. En vind av positivitet blåser genom internet som helhet, och en person inspirerar till goda gärningar. Keanu-effekten är här!

Vad tycker du?

6 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.