Kodning i julstrumpan?

Jag misstänker att jag är långt ifrån ensam när det gäller att vara i stort behov av något nytt att roa mina barn med. År 2020 har verkligen tömt min idébrunn tack vare alla extra dagar man spenderat hemma. Alla gånger man behövt roa dom små medan man själv gör sitt absolut bästa för att lyckas klämma in det där Skype-mötet man flyttat på 2 gånger redan. I fredags lanserades kanske räddningen.

Osmo är här och kanske kan förenkla din vardag som förälder, eller vara den där lite extra roliga julklappen till någon annan. Med redan 2,5 miljoner nedladdningar världen över så kan du vara säker på att du införskaffar något som åtminstone redan är beprövat.

Det är inte första gången som du har kunnat köpa Osmo i Sverige, men det är första gången du kommer kunna lägga vantarna på Osmo Coding Starter Kit. I startpaketet finner du allt du behöver för att komma igång, hållaren Osmo Base, Reflector för iPad och 31 fysiska kodblock. Samt de tre spelapparna: Coding Awbie, Coding Jam och Coding Duo.

Det kan nog krävas en lite större julstrumpa för den här. Men det kanske det är värt?

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.