L.A. Noire återuppstår – i VR

Kommer samtidigt till denna generationens konsoler

Här kommer en efterlängtade och glad nyheter. Det banbrytande och numera kultförklarade L.A. Noire återuppstår den 14 november på Nintendo Switch, PlayStation 4 och Xbox One.

Samtidigt så tar spelet också klivet in i den virtuella världen i och med släppet av L.A. Noire: The VR Case Files. Sju klassiska fall från originalspelet har anpassats för VR och HTC Vive.

L.A. Noire är detektivstoryn som tar oss tillbaks till 1940-talets Los Angeles där du tar rollen som den nybakade detektiven Cole Phelps. Cole får utreda en rad märkliga mord som alla är inspirerade av verkliga händelser, så som mordet på den Svarta Dahlian. Det gäller att läsa dina misstänka noga då de inte alltid talar sanning.

Spelet har fått en grafisk översyn och levereras nu i 4K-upplösning till PlayStation 4 Pro och Xbox One X.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.