Lär dig spela Skylanders Battlecast

Är du nyfiken på vad Skylanders spinoff Battlecast innebär och innehåller? Activision har nu släppt en samling hjälpsamma introduktionsvideos till den vetgirige som vill höra mer om denna hybrid mellan analogt och digitalt kortspel. Ovan kan du se en snabb överblick för själva spelet men utöver detta har de även individuella videos för varje aspekt de nämner i denna.

Först och främst berättar de om hur du skannar in dina fysiska kort i själva spelet:

Ett kortspel står och faller såklart på dess förmåga att låta spelare bygga och förstå sig på kortlekarna och det verkar som Battlecast tar stark inspiration från sina befintliga rivaler på marknaden. Vi nämner inga namn, men spelar du redan digitala kortspel känner du säkerligen igen dig:

Så hur ser det ut på samlarfronten? Om korten dessutom finns i fysiskt format så finns det ju avsevärt mycket mer skrytfaktor när man lyckas få tag i nåt sällsynt. Alla de klassiska elementen verkar finnas med, från raritet till foil-varianter:

Så hur behåller man sina kort för sig själv när allt som krävs är ett foto för att någon ska kunna registrera ditt kort innan du själv gör det? Då kort bara kan laddas upp digitalt en gång känns detta som mycket relevant kunskap, men självklart har Activision ett svar i formen av sin Trading Shield, vilket är en enkel lösning som döljer de relevanta bitarna på kortet så att du kan visa upp vad du har utan risk för att det ska bli digitalt stulet ifrån dig. Se själv:

Skylanders släpps under 2016 till iOS och Android.

 

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.