Låt dig skrämmas av Little Nightmares II Halloween trailer

Är det bara jag eller är uppföljaren ännu mer obehaglig än ettan?
Herre gud spelet verkar läskigt!

Den här trailern får vi enbart för att komma in i halloweenstämning – och bra jobbat hörni, det fungerar! Trots att jag sitter med lampan tänd och ungarna är i rummet bredvid och tittar på Cocomelon, känner jag hur kalla kårar kryper över hela min kropp! Little Nightmares II ser onekligen mer skrämmande ut än föregångaren!

Trailern består av klipp från vad Bandai Namco påstår är spelets läskigaste bana: sjukhuset! Hur ska vi våga gå till lasarettet nu? Mannekänger som rör sig (åh nej jag inser nu att det är patienter med proteser!), förvridna patienter och en läkare som klättrar i taket? Brrr! Vuxenblöja på för min del!

11 februari bjuds vi med på skräcken när Little Nightmares II släpps på Playstation 4, Xbox One och Nintendo Switch, samt PC. En senare uppgradering låter spelet ta del av kraften i nästa generations konsoler Playstation 5 och Xbox Series X/S.

Läs mer om Little Nightmares II på dess officiella hemsida, och glöm inte att kolla in utgåvorna och erbjudanden om du planerar att bli skrämd i februari.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.