Let’s Go, Pikachu! Let’s Go, Eevee! Nu kommer Pokémon äntligen till Switch

Vi visste att det bara var en tidsfråga, men nu är det bekräftat: Pokémon kommer till Switch. Det är dock inte riktigt i den formen vi förväntade oss. Med inspiration av klassikern Pokémon Yellow och megahiten Pokémon Go kommer nästkommande titel inkorporera nya element som vi inte visste att vi behövt i evigheter. Istället för att fånga pokémon genom att trycka på en knapp så kommer vi nu få kasta dem själva i ett system som är plockat nästan direkt från Pokémon Go, fast med Joycon istället för touchscreen. Det kommer även finnas co-op. Du hörde rätt: Lokal multiplayer i ett Pokémonspel!

Det finns så många detaljer att bli hypad över i trailern. Utvecklarna påpekade att Pokémon Go var mångas första erfarenhet av Pokémon, så varför inte skapa en brygga för dem till Pokémonseriens början? Pokémon: Let’s Go, Pikachu! och Pokémon: Let’s Go, Eevee! tar oss tillbaka till Kanto-regionen och du kan till och med byta pokémon mellan telefonen och Switchen. Exakt hur mycket av orginalspelen som är kvar återstår att se. Kanske gör de något helt nytt i en bekant region?

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! och Pokémon: Let’s Go, Eevee! släpps den 16’e November till Nintendo Switch.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.