Life is Strange: Double Exposure får en ny matig, trailer

Life is Strange har som spelserie fängslat en hel värld sedan spelet släpptes för snart tio år sen. I nästa uppföljare Life is Strange: Double Exposure ska spelaren förhindra ett mord som ägt rum i en tidlinje men som kommer ske igen i en annan. Nysta i ledtrådar, prata med viktiga personer och fånga all tänkbar information som leder dig rätt i jakten på mördaren.

Två av utvecklarna intervjuas om spelet i denna matiga livestream-film där paret går djupare in i storyn och vad spelet vill förmedla.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.