Little Hope släpps lagom till Halloween

Häxprocesser en central del i The Dark Pictures nästa kapitel.

Efter en corona-relaterad förskjutning av releasedatumet bekräftar nu Supermassive Games och Bandai Namco att nästa del i The Dark Pictures Anthology släpps den 30 oktober, alldeles lagom till Halloween. Samtidigt släpps en helt ny trailer för Little Hope, en uppenbarligen inte allt för trevlig plats.

Upplägget är klassiskt. Ett gäng ungdomar och deras lärare blir strandade i vildmarken och en mystisk dimma tvingar dem till den närbelägna och övergivna staden Little Hope. Platsen har inte helt gjort upp med sitt förflutna och 1600-talets häxprocesser har satt djupa spår i omgivningarna. Något våra huvudpersoner bittert får erfara. Din uppgift blir att rädda deras själar från en evighet i helvetet.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.