Little Nightmares II kommer nästa år

Gamescom har knappt börjat men redan nu trillar nyheter in från spelvärldens alla hörn. Bandai Namco skriver i ett pressmeddelande att det snart åter igen är dags att återvänd till den skrämmande Little Nightmares-världen. Under 2020 släpps nämligen Little Nightmares II utvecklat av svenska Tarsier Studios.

Spelet berättar historien om Mono, en ung pojke som fastnat i en värld som påverkats av bruset från ett avlägset sändartorn. Tillsammans med Six, flickan i den gula regnjackan, utforskar han den här världens hemska hemligheter medan de tillsammans flyr från monstren som försöker stoppa dem.

I Little Nightmares II kontrollerar spelaren Mono, medan Six – huvudpersonen från det första spelet – följer med som en kompanjon. Relationen mellan de två spelar en stor roll i handlingen då de måste samarbeta för att ta sig fram genom äventyret.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.