Little Nightmares II kommer nästa år

Gamescom har knappt börjat men redan nu trillar nyheter in från spelvärldens alla hörn. Bandai Namco skriver i ett pressmeddelande att det snart åter igen är dags att återvänd till den skrämmande Little Nightmares-världen. Under 2020 släpps nämligen Little Nightmares II utvecklat av svenska Tarsier Studios.

Spelet berättar historien om Mono, en ung pojke som fastnat i en värld som påverkats av bruset från ett avlägset sändartorn. Tillsammans med Six, flickan i den gula regnjackan, utforskar han den här världens hemska hemligheter medan de tillsammans flyr från monstren som försöker stoppa dem.

I Little Nightmares II kontrollerar spelaren Mono, medan Six – huvudpersonen från det första spelet – följer med som en kompanjon. Relationen mellan de två spelar en stor roll i handlingen då de måste samarbeta för att ta sig fram genom äventyret.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.