Little Nightmares II ska skrämma liv i oss 11 februari 2020

Little Nightmares II släpps den 11 februari till Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch och PC. Förbered vuxenblöjorna.
Så himla obehagligt!

Bandai Namco och Malmöbaserade Tarier Studios är glada att utannonsera releasedaturmet på hett efterlängtade Little Nightmares II. Lagom till vinterrusket kan fans nu se fram emot att spela på Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch och PC den 11 februari 2021. Senare under 2021 ska dessutom skräcken anlända på Playstation 5 och Xbox Series X med en gratis uppgradering till alla som redan har titeln på föregående konsoler.

Du kommer kunna se gameplay från första banan Wilderness idag fredag 28/8 under Gamescom Studio (jag saknar tyvärr länk, men håll ett öga på Twitter).

Den här gången tar spelare rollen som Mono, en ung pojkvasker fängslad i en förvrängd värld. Mono får sällskap av Six (från det första Little Nightmares) som är datorstyrd den här gången. Spelare måste komma överens med Six och samarbeta med henne för att lösa pussel, upptäcka fruktansvärda hemligheter och fly.

Medan monstren från det första spelet tack och lov ser ut att vara frånvarande i Little Nightmares II, ser det ut som att nya, ännu läskigare vuxna tagit deras platser. Den groteska lärarinnan kommer få alla att vilja skolka och jägaren i skogen påminner oss om hur skrämmande naturen kan vara på kvällen. Men mannekängerna har redan nu paralyserat mig och hotar att kväva mig med mitt eget hjärta.

Är det slender man vi skymtar i slutet?

Vi är väldigt glada att äntligen kunna visa er mer om Little Nightmares II, ett år efter utannonseringen på Gamescom 2019. Vi ville spendera lite extra tid med spelet för att ge det mer kärlek och kunna skapa den bästa upplevelsen för våra passionerade fans.

Lucas Roussel, producer Little Nightmares II
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.