Livstecken från Crystal Dynamics – ny info om Marvel’s Avengers idag

Efter en lång stund av osäkerhet och tyst arbete bakom scenerna är Crystal Dynamics redo att visa mer om nästa uppdatering med Kate Bishop! Idag klockan 17:00.

Vi lever sannerligen i jobbiga tider just nu, något som påverkat oss alla. Inte minst spelutvecklare. Efter en brokig release och flera veckor av osäkerhet kring Marvel’s Avengers håller idag utvecklaren Crystal Dynamics sin första War Table på över två månader. Fans tålamod har minst sagt utmanats. Men lite förståelse får man kanske ha.

Se Marvel’s Avengers WAR TABLE Deep Dive: Kate Bishop idag klockan 17:00 på Youtube.

I sändningen, som inte är en direktsändning utan en förinspelning, kommer vi lära oss med om den nya hjältinnan Kate Bishop, hennes aktiviteter sedan A-Day och förhoppningsvis ett datum då Marvel’s Avengers får uppdateringen.

Kate Bishop skulle bli en Avenger, men attacken på San Fransisco och upplösningen av superhjältegruppen satte stopp för karriären. Istället har hon hängt med sin mentor Hawkeye och tillsammans har de undersökt AIM aktiviteter och Nick Furys mystiska försvinnande.

Vi vill passa på att tacka Crystal Dynamics och Square Enix för att de inte ockuperar samma tid som CD Projekt Reds Night City Wire-sändning ikväll. Missa inte den heller, klockan 18:00.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.