Logitech har presenterat nya gamingmusen G309 – lovar högre presession och snabbare klick

Logitech har idag släppt nyheten att de utökar sin produktkatalog med gamingmusen G309, en blixtsnabb trådlös mus främst anpassad för spel. Loghtechs egen trådlösa LIGHTSPEED-teknik utlovar en rapporteringsfrekvens på löjligt låga 1ms. Lägg där till sanslösa 300 timmars spelande på ett enda AA-batteri (600 timmar i Bluetooth-läge), så har du ett fullgott alternativ till de flesta trådade möss på marknaden.

För siffernördarna där ute kan vi nämna att G309 kan skryta med en toppfart på 400 IPS och känslighet på upp till 25 600 DPI. Allt tack vare HERO 25K-sensorn.

För den som inte tycker att 300 timmars batteritid är nog så är G309 också POWERPLAY-kompatibel, vilket innebär att musen kan användas utan AA-batteri tillsammans med Logitech G PowerPlay Wireless Charging System. Den laddas med andra ord via musmattan samtidigt som du spelar. G309 väger 86 gram med ett AA-batteri och 68 gram med POWERPLAY. Den kan bli din för i runda slängar 999 kr och finns nu att förbeställa i både svart och vitt.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.