Luna Lovegood besöker Comic Con

Harry Potter-stjärnan Evanna Lynch kommer till Stockholm

Nu är det klart att skådespelaren Evanna Lynch som spelar rollen som Luna Lovegood i Harry Potter-filmerna kommer till Comic Con Stockholm i höst. Dessutom har vinnaren i tävlingen Heroes of Comic Con Stockholm utsetts. Comic Con Stockholm genomförs för sjunde gången den 4-6 november på Kistamässan i Stockholm. 

Evanna Lynch, 24,är ett stort Harry Potter-fan och skrev ett brev till skaparen av Harry Potter, J.K. Rowling, där hon sa att hon gillade karaktären Luna Lovegood bäst och gärna ville spela rollen som den drömmande och udda personligheten med trollstaven bakom örat, örhängen av rädisor och ett halsband av honungsölkorkar. I januari 2006 fick hon rollen i filmen Harry Potter och Fenixorden och slog 15 000 sökande tjejer från både England och Irland. 2009 blev Evanna nominerad till bästa kvinnliga biroll för sin roll som Luna Lovegood i filmen Harry Potter och halvblodsprinsen. Totalt har hon spelat i fyra Harry Potter-filmer.

Evanna Lynch kommer att signera autografer och låta sig fotograferas i Talent Signing-området på mässan under söndagen den 6 november. Dessutom kommer hon att delta i en paneldiskussion.

Tävlingen Heroes of Comic Con avgjord

Under april arrangerades tävlingen Heroes of Comic Con Stockholm för att hitta Comic Con Stockholms superhjälte som ska fronta mässan i marknadsföringen. Tusentals har röstat och vinnaren blev Isdrottningen gestaltad av Emma-Charlotta Granath. På andra plats kom Henrik Pilerud, som var utklädd till Alien och bronset gick till Cecilia Frankenberg, som gjorde en fin gestaltning av hjälten Link från Zelda.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.