Makalöst snyggt gameplay från Horizon Forbidden West

Uppföljaren till en av mina personliga favoriter, Horizon Zero Dawn, släpps senare i år. Häromdagen visade Sony upp nästan en kvart av helt nya gameplay-sekvenser från Horizon Forbidden West där vi åter igen får stifta bekantskap med Aloy i en avlägsen framtid. Spelet släpps i fösta hand till Playstation 5, men det kommer även en utgåva till PS4.

Den nya filmen avslöjar en hel del om det kommande spelet. Guerrilla Games har inte själva berättat allt för mycket om storyn, men i trailern anar vi bland annat ett post-apokalyptiskt San Fransisco samt ett helt äventyr under vatten. Själva kartan är något större än hos föregångaren och Horizon Forbidden West utspelar sig främst längst USA:s västkust.

I Aloys arsenal märks givetvis den trofasta pilbågen samt diverse spjut, men även nya gadgets i form av bland annat en Pullcaster som hjälper till med klättring och en ny mask som låter vår huvudperson andas under vatten.

Ser du fram emot Horizon Forbidden West lika mycket som vi gör?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.