Mäktig grafikdemo när Horizon: Forbidden West visas upp

Under torsdagens spelmässa State of Play visade Guerilla Games upp sin första gameplay-sekvens från det kommande skapelse Horizon: Forbidden West. Under drygt tjugo minuter får världen följa Aloys kamp för rättvisa i ett post-apokalyptiskt San Fransisco. Guerilla Games sparar inte på krutet med den mäktiga grafikprestandan och hur upplägget ser ut spelmässigt. Det är snyggt, mäktigt och alldeles bedårande.

Spelet beräknas släppas i slutet av året exklusivt till PS4 och PS5. Dock har Guerilla Games inte satt något officiellt lanseringsdatum än men lovar i ett twitter-inlägg att utvecklingen ligger i ”fas” med tiden.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.