Mammutens år kommer till Hearthstone

Det finns mycket spännande på horisonten för Hearthstone under 2017, Det kommer nytt innehåll, nya och intressanta sätt att spela med sina vänner, förbättringar som håller Hearthstone fräscht och spännande…Blizzard har utlovat mycket och det känns inte orimligt att vänta med förväntan.

Mammutens år
2017 markerar slutet på Krakens år (låter mycket roligare på svenska) i Hearthstone. En ny start tar vid när den första expansionen för året släpps och introducerar Mammutens år. Blackrock Mountain-, The Grand Tournament- och League of Explorers-kort kommer bli exklusiva för Wild (ett nytt kortformat).

Vissa kort från den klassiska uppsättningen kommer bli exklusiva i Wild-samlingen. Dessa kort kommer läggas till i Hall of Fame-samlingen, vilket också inkluderar kort som finns med i Reward-samlingen.

Kort som kommer flyttas till Hall of Fame är bl.a.:
Neutral Cards: Azure Drake, Sylvanas Windrunner, Ragnaros the Firelord
Class Cards: Power Overwhelming, Ice Lance, Conceal

Att äventyra i expansioner
För Mammutens år kommer den nya releasen inkludera närmare 130(!) kort vid starten på året. Ytterligare en expansion med runt 130 kort vid mitten av året och vid slutet av året får spelare 130 kort till.
Mammutens år skiljer sig inte från tidigare år, då korten kan fås via olika packs, precis som vid vilken annan expansion. Utöver detta kommer dock spelare få olika, frivilliga enspelaruppdrag som kan hjälpa till att fylla ut expansionens tematiska narrativ och erbjuda roliga utmaningar.

Den andra expansionen för i år blir Blizzards första steg i den nya designriktningen. Detta är en koncept som de kommer jobba på över tid, där fler detaljer angående det nya upplägget kommer senare.

Supporta Wild under 2017
Någon gång efter releasen av nästa expansion planerar Blizzard att köra en Heroic Tavern Brawl med enbart Wild-kort. De kommer även att samarbeta med en tredjepartsorganisatör för turneringarna för att promota Hearthstoneturneringar där Wild-korten används.

Fira Mammutens år med nya karaktärer
Innan releasen av nästa expansion kan spelare njuta av den dagliga log in-bonusen som är tillgänglig en begränsad tid. Den erbjuder en mängd olika saker, bl.a. expansionspaket, tillsammans med några överraskningar. Login-bonusar är inte det enda som erbjuds; Den nya hjälten, Maiev Shadowsong, kommer även bli tillgänglig under Mammutens år. För att få hennes kort måste du bara spela och vinna tio matcher i Standard Ranked eller Casual mode.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.