Marvel’s Avengers launch trailer peppar inför morgondagens släpp

Imorgon smäller det! Marvel's Avengers slår ner på Playstation 4, Xbox One och PC som det superhjältespel det är! Inte minst med en 18GB stor patch.
Avengers, assemble!

Några av er har redan återfört Marvels ikoniska hjältar med den early access period som deluxutgåvan innehöll, men för oss andra dödliga väntar releasen av Marvel’s Avengers imorgon, fredag 4 september. Som sig bör med onlinespel är släpptiderna på dygnet lite varierande.

  • PC (Steam): 18:00 4 september
  • PS4: midnatt 4 september lokal tid
  • Xbox One: midnatt 4 september lokal tid
  • Stadia: 18:00 4 september

Marvel’s Avengers är för de som inte vet ett actionrollspel med onlinefunktionalitet och långsiktiga planer med tilltänkt innehåll och berättelser flera år framöver.

Du kan läsa mer om Marvel’s Avengers på den officiella hemsidan samt läsa vår sammanfattning av veckans War Table-stream.

Dag ett patch för Avengers också

Från och med idag, och alltså inför releasen av spelet har Crystal Dynamics knåpat ihop en enorm patch för spelet. Patchen är cirka 18GB stor och fixar många buggar och stabilitetsproblem som framkom under betorna, samt ojämnheter i spelets online matchning.

Du kan läsa den fullständiga listan på förbättringar här.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.