Massa godsaker från Nintendo under Gamescom

Nintendo bjöd på en del nyheter under Gamescom 2018. Vi har samlat några små höjdpunkter som kan ha hamnat i skymundan.

Nintendo hade en hel det intressant att förtälja under Gamescom 2018 i Köln, Tyskland. Bland annat såg vi nyheter för redan utannonserade titlar så som Super Smash Bros. Ultimate och Super Mario Party. Varvat var på plats i Käln och fick chansen att lägga vantarna på ett par av spelen som ni kan läsa mer om i vår hubb för Gamescom.

Smash!

I den senaste Nintendo Direct-sändningen fick du en djupdykning i Super Smash Bros. Ultimate och nu kommer ännu mer information om denna fighting-fest. Nu ar det visats helt nytt material från kämparna King K. Rool, Dark Samus och Chrom i form av två matcher från utvecklingsteamet i Japan. Här har ni en av dem.

Läs gärna Daniels förhandstitt av spelet. Han beskriver det som ultimat, men oroar han sig för något?

Serve!

Snart kommer ett nytt ansikte dyka upp i Mario Tennis Aces när Diddy Kong hakar på nästa turnering i spelet mellan den 1 – 30 september. Efter turneringen kommer han låsas upp för alla, oavsett om du varit med i turneringen eller inte. Om du vill spana in hur det kommer se ut kan du kolla denna trailer.

Partaj

En annan Mario-relaterad nyhet är att det kommer släppas en bundle med Super Mario Party och ett Joy-Con Pair (Neon Green/Neon Pink) den 23 november. Denna utgåva kommer bara släppas i en begränsad upplaga. Om du för övrigt är på Gamescom i år kan du besöka Nintendos monter i Hall 9 och testa fem av minispelen redan nu. Standardversionen av Super Mario Party släpps den 5 oktober.

Kolla in vår snabba förhandstitt på partyspelet och varför Switchens kontroller tar spelserien till nya höjder.

Spökhistorier

Marios bror Luigi, ni vet han i gröna kläder, kommer ha att göra i höst. Förutom att han är med Super Mario Party har han huvudrollen i Luigi’s Mansion som släpps den 19 oktober till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen. Nintendofans lär känna igen titeln från 2001 och Nintendo Gamecube. 3DS-versionen är en remake.

Läsvärt

Gillar du tecknade serier? Då gillar du nog att höra att det kommer en applikation, InkyPen, som gör att du kan läsa digitala serietidningar på din Nintendo Switch. Den släpps i november och du laddar ned den via Nintendo eShop. Tjänsten betalas månadsvis och du kan då läsa så många tecknade serier du vill. Utbudet består bland annat av populära serier som Sonic The Hedgehog, Judge Dredd och Transformers. Här kan du se mer.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.