Master & Dynamic släpper skitsnygga, trådlösa hörlurar

Då och då blir vi en prylsajt och nu är ett sådant tillfälle. Vi måste helt enkelt visa er de nya, trådlösa hörlurarna MW07 från New York-baserade Master & Dynamic. MW07 True Wireless Earphones är det fullständiga namnet på dessa skönheter och de släpps i färgerna Tortoiseshell, Steel Blue, Grey Terrazzo, och Matte Black. Alla levereras i ett laddfodral i rostfritt stål. Hörlurarna kopplar upp mot din telefon via Bluetooth 4.2 och har en räckvidd på runt 20 meter. 

Lurarna är tillverkade hantverksmässigt och är både lätta och tåliga. Själva högtalarna består av ett 10 mm element i beryllium, ett material som vanligen används i hi-fi-produkter. Optiska sensorer pausar musiken när du tar ut lurarna ur öronen.

Batteriet i MW07 håller för lyssning i 3,5 timmar och ett fulladdat fodral erbjuder ytterligare 10.5 timmars laddning.

Billiga är de dock inte. Räkna med ett pris på dryga 3 000 spänn här i Sverige.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.