Master of Orion – Early Access, Samlarutgåvan och Taktiska Slag

En viss oro har gått att finna bland MoO-fansen under den senaste tiden. Av all information som utvecklarna givit dem har det varit väldigt tyst om spelseriens klassiska stridssystem. Det gick nästan så långt att vissa räddes möjligheten av ett spel helt utan dessa slag. Denna tid för oro är däremot över då WG Labs äntligen har lättat på tystnaden angående Taktiska Slag. Enligt Chris Keeling, Director of Product Vision at WG Labs så kommer striderna att ge spelaren känslan av att vara en amiral. Resterande ord var mest typiskt PR-snack som man har hört tusentals gånger, ord om hur djupt och snyggt allt är. Det är däremot trevligare att få lite information än ingen alls.

I samma avläggning gick man igenom Samlarutgåvan samt Early Access och hur detta kommer att fungera. Den 26 februari går det att köpa samlarutgåvan av Master of Orion. Som innehavare får du möjligheten att spela det i Early Access-format. Sex raser kommer att vara tillängliga, så som tre olika segerförhållanden, de taktiska striderna samt flerspelarläget. Till en början kommer spelet att stödja Windows 64-bit till PC men man försäkrar sig om att tillgängligheten kommer att öka snarast.

Master of Orion är hälften uppföljare och hälften reboot utav den klassiska 4X strategiserien  med en, bland annat, intressant röstensemble. Inget officiellt släppdatum är ännu givet, men vad gör det? Spelet kan spelas imorgon!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Aspirerande historiker samt spelälskare. Jag håller mig framförallt till RPG's och skippar helst spel av plattformsformat. Detta då jag är fruktansvärt usel när det kommer till tvådimensionellt hoppande. Jag är även tydlig med att skilja på vad som är bäst - ur en objektiv synvinkel - samt vilket spel som står mig närmast hjärtat. Exempel: Half Life 2 är nästintill felfritt, Halo: Combat Evolved är det inte, det sistnämnda står mig dock närmare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.