Maverick landar i Flight Simulator – snart även på Xbox

Snart kommer simulatorn även på Xbox.

Den 27 juli kommer så Microsoft Flight Simulator att landa på Xbox Series S/X och av bilderna att döma så blir det minst lika snyggt som på PC. Flygsimulatorn, som satt en ny standard för skrivbordsflygare, får samtidigt ett välkommet tillskott i form av sitt första riktiga stridsflygplan. I slutet av trailern ovan anar vi en F/A-18E Super Hornet målad i Pete ”Maverick” Mitchells färger från filmen Top Gun: Maverick. Den ser även ut att få sällskap av ett hangarfartyg, en så kallad Super Carrier.

Top Gun-tillägget är kostnadsfritt och släpps till hösten. Microsoft Flight Simulator ingår för alla som prenumererar på err Xbox Game Pass.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.