Mecha-trailer för Heroes of the Storm

Det är lätt att låta som en fanboy när en säger att Blizzard gör allt helt fenomenalt, men det stämmer faktiskt i det här fallet. De har gett oss en enorm värld, med fantastiska storylines som överglänser det mesta i World of Warcraft, ett rymdäventyr som ligger i topplistan än idag med StarCraft-serien och de visar hur ett hero shooter ska göras i Overwatch. Vi har fått “tributspel” i form av Hearthstone och, som artikeln berör, Heroes of the Storm. Allt de ger ifrån sig är in-house, dvs utvecklat, designat och skapat från grunden av Blizzard själva och allt håller en beundransvärd kvalitet, oavsett om det är artbooks, spel eller collector’s editions.

I deras senaste tillskott till deras rättfärdiga skrytlista kan de nu lägga till anime. Med mecha-tema. Med nya skins för Abathur, Tyrael och Rehgar får vi även en video som är helt fenomenal. Jag måste ärligt talat säga att jag är mer hypad över videon än de skins som den gör reklam för. Växte du upp med Balatack, Saber Rider, Transformers och linkande serier är det svårt att inte bli lite nåstalgisk när en ser deras senaste video – Heroes Mecha Storm.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.