Medal of Honor: Above and Beyond bjuder på en grym multiplayer-upplevelse i VR

Ända sedan VR blev en grej har många fans fanatiserat om att ge sig ut på stora slagfält i den virtuella verkligheten. Nu förverkligar EA, Respawn och Oculus den drömmen i och med den kommande releasen av Medal of Honor: Above and Beyond. I ovan trailer får vi för första gången stifta bekantskap med spelets multiplayer-del och visst känner vi igen oss från det kultförklarade originalspelet.

Medal of Honor: Above and Beyond bjuder på fem klassiska multiplayer-lägen, däribland Deathmatch, Team Deathmatch och Domination. I det nya läget Mad Bomber skall du desarmera fiendebomber och placera egna laddningar på strategiska platser. Spelläget är designat för VR och bomber kan placeras överallt i den tredimensionella världen. För att hitta dem gäller det att använda sig av hörseln för att avgöra om fienden gömt laddningarna högt eller lågt.

Medal of Honor: Above and Beyond kommer att bjuda på ett dussintal banor och flera olika vapen, alla med unika egenskaper. Spelet släpps uteslutande som en VR-upplevelse och blir tillgängligt till Oculus Rift, Quest och utvalda headset som är kompatibla med Steam VR.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.