Medal of Honor: Above and Beyond bjuder på en grym multiplayer-upplevelse i VR

Ända sedan VR blev en grej har många fans fanatiserat om att ge sig ut på stora slagfält i den virtuella verkligheten. Nu förverkligar EA, Respawn och Oculus den drömmen i och med den kommande releasen av Medal of Honor: Above and Beyond. I ovan trailer får vi för första gången stifta bekantskap med spelets multiplayer-del och visst känner vi igen oss från det kultförklarade originalspelet.

Medal of Honor: Above and Beyond bjuder på fem klassiska multiplayer-lägen, däribland Deathmatch, Team Deathmatch och Domination. I det nya läget Mad Bomber skall du desarmera fiendebomber och placera egna laddningar på strategiska platser. Spelläget är designat för VR och bomber kan placeras överallt i den tredimensionella världen. För att hitta dem gäller det att använda sig av hörseln för att avgöra om fienden gömt laddningarna högt eller lågt.

Medal of Honor: Above and Beyond kommer att bjuda på ett dussintal banor och flera olika vapen, alla med unika egenskaper. Spelet släpps uteslutande som en VR-upplevelse och blir tillgängligt till Oculus Rift, Quest och utvalda headset som är kompatibla med Steam VR.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.