Mer gratis godis från Blizzard – Starcraft II: Wings of Liberty

Med start idag kommer spela får prova på Wings of Liberty, den första kampanjen i Starcraft II helt gratis! Detta innefattar alla uppdateringar med ranked ladder, de senaste enheterna och balansuppdateringarna som följde med den senaste releasen av Legacy of the Void. Spelare kommer även få tillgång till det populära co op-läget, med alla co op-commanders helt gratis.

StarCraft II är ett av de högst rankade PC-spelen genom tiderna och det är spännande att få ge ännu fler spelare chansen att uppleva varför det har skapat ett lika stort som passionerat community över hela världen,” sade Mike Morhaime, CEO och grundare av Blizzard Entertainment. “Med den massiva kampanjen som är Wings of Liberty får spelare både en story för en spelare, co-op mode, ranked ladder PvP, överskådliga verktyg att göra egna kartor, m.m…”

De som vill uppleva de andra två kapitlen i en av spelvärldens mest intressanta rymdsagor kan köpa Heart of the Swarm, Legacy of the Void och Nova Covert Ops för att komplettera samlingen. Var och en av kampanjerna kostar ca 120 kronor styck, eller runt 300 för Campaign Collection som ger er alltihop. Allt finns på Blizzard Shop som ni lätt kommer åt via Battle.net. Under en begränsad tid kommer spelare som redan äger Wings of Liberty, men inte hunnit prova på Heart of the Swarm få chansen att göra det gratis också. Plocka ned nästa (och den enligt mig bästa) del i sagan kostnadsfritt fram till den 8:e December!

Som ett tack till communityt kommer de som ägde Starcraft II innan den 21:a Oktober få ett speciellt Eidolon Ghost skin och tre porträtt som hyllar grundarnas status i spelet.

Läs mer om Starcraft II här.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.