Mer guld och ära för alla pirater i Sea of Thieves – hela helgen lång

Inte en piratlegend ännu? Tsk, tsk! Passa på i helgen innan ettårsfirandet av Sea of Thieves.
Samla besättningen, det är dags att plundra!

Det är snart ett år sedan Sea of Thieves hade sin jungfrufärd på nätet – nästa vecka ska Rare hålla ett firande för att hylla spelarna som seglar i det. Men innan dess ger de alla pirater möjligheten att tjäna mer guld och ära hela helgen med Gold and Glory Weekend. Pirater som loggar in i helgen och spelar får dubbla mängden guld och ära från de olika handelsbolagen – perfekt för pirater som ännu inte nått legendarisk status, eller för de som suktat efter nya kosmetiska föremål.

Gold and Glory Weekend varar från och med fredag den 15 mars klockan 12:00, fram till och med klockan 12:00 måndag den 18 mars.

Nästa vecka på årsdagen den 20 mars, släpper Rare en ingående trailer för Sea of Thieves mega-update samt releasedatumet för denne. Dessutom släpps en vanlig uppdatering den 20 mars som byter ut de nuvarande mercenary-uppdragen och tillför ett svit kvalitetsförbättringar som t. ex. stöd för mouse/keyboard på Xbox One.

Vi ses på haven, landkrabbor!

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.