Mer VR under 2018

Sony kan stolt gå ut med försäljningssiffrorna för Playstation VR. I skrivande stund har deras headset sålts i över 2 miljoner exemplar. Något som ökar trycket på titlar till hårdvaran.

I slutet av förra veckan så sa Sony i ett uttalande till japanska Nikkei, att man tror sig öka mängden titlar till VR från 150 stycken till 280 i slutet av detta år. Något som inte kan anses negativt för någon av alla som äger produkten.

En ordentlig uppryckning

Jag är nog troligtvis inte den enda som använder mitt headset väldigt sparsamt. Det finns en enorm mängd med “experiences” till de virtuella glasögonen. Men tyvärr inte så otroligt många renodlade spel i jämförelse. Något som denna ökning kanske kan råda bot på.

Den markanta ökningen på 80%, säger Sony endast är möjlig tack vare stödet från konsumenterna. Tillsammans med stödet från stora utgivare som Capcom och Bandai Namco, så kan vi även vänta oss deras nya sätt att se på filmer. Appen Theater Room VR, som kommer låta dig se på filmer i 360 grader, har genomgått betatester under december månad och kommer säkerligen snart att synas mer.

Vi kan inte annat än förväntansfullt avvakta och invänta mer detaljer från Sony.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.