Microids och Pendulo visar teaser på Yesterday Origins

Microids och Pendulo Studios har samarbetat under utvecklingen av Yesterday Origins och de har en trailer åt oss.
Teasern visar bisarra och obehagliga karaktärer som kommer dyka upp genom spelet.

I Yesterday Origins spelar du som John Yesterday och Pauline Petit, ett odödlig par som äger ett antikvariat i Paris. Berättelsen börjar då en ung John är tillfångatagen av den spanska inkvisitionen för häxkraft. Detta är bara början på sekvenserna som kommer variera mellan det förgångna och nutiden för att John ska kunna pussla ihop ursprunget till Johns odödliga krafter.

Trots att spelet tilltalar vuxna ämnen och strösslar det med lite vågad dialog är det ändå en avslappnad känsla med en redig dos mörk humor, något som Pendulo Studios gör väldigt bra. Interfacet är designat att fungera lika bra med handkontroll som tangentbord och mus.

Den senaste installationen av serien kommer presenteras för media under E3 (14:e till 16:e Juni)

Yesterday Origins är planerat för release den 29:e September i år, för Playstation 4, Xbox One, PC och Mac, på franska, engelska, tyska, italienska, spanska, ryska och polska.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.