Monster Hunter: World gör världspremiär som multiplattformare

Som ni kanske sett i min lista över de fem bästa sakerna från Playstation på E3 nämns även Monster Hunter: World.

Den kommande titeln i den kritikerrosade spelserien gör sin debut utanför Nintendos ramar och erbjuder spelare det vi sett i tidigare installationer – ett levande ekosystem där spelare får ta sig an enorma bestar som utspelar sig på en vidsträckt terräng. Spelet kommer ha cross-region co-op, mellan Japan spelarna i väst. Detta blir första gången som spelserien förenar spelare över hela världen i samma äventyr. Monster Hunter: World kommer också vara det första spelet i serien som får en simultan, global release. Om du äger en PlayStation 4 eller Xbox One kommer ni kunna avnjuta jakten. PC-spelare får dock vänta lite längre, men de kommer få sin beskärda del av spänningen också.

Monster Hunter: World behåller seriens skillbaserade progression och sitt craftingsystem. Spelare kommer få utrusta sig i förberedelse för att söka upp och besegra de monster som vandrar runt i världen. Loot som samlas upp kan användas för att skapa ny utrustning i form av bättre rustning och starkare vapen. Designen kommer vara baserad på de monster du fällt och kommer vara en nyckel till framgång inför nästa monster du tar dig an.

Monster Hunter: World erbjuder ett sömlöst gameplay som låter spelare fritt röra sig över kartans alla skrymslen och vrån. Världen består av ett dynamiskt ekosystem, med en dag- och nattcykel. Landskapen och dess innevånare spelar en viktig roll i varje quest, där spelare får avancera med strategi och planering för att dra nytta av omgivningar, terräng, vegetation och djuren som lever där. Spelare måste använda planering och färdigheter för att spåra och överträffa sina byten genom intensiva och utvecklande strider.

Med det flexibla onlineläget och en lättillgänglig queststruktur kan spela ta sig an utmaning på egen hand, men även ansluta sig till sällskap med tre andra spelare. Spelet har en drop in-funktion, vilket gör att det är väldigt smidigt att hoppa in om en känner för det, men lika lätt att avlägsna sig om det behövs. Har du ont om vänner som spelar så går det att slå följe med andra från hela världen.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.