Mortal Kombat X släpper samlingsgåva med Jason Voorhees

Sedan Mortal Kombat X släpptes i april har spelets kombattanter drabbat samman med smockor till höger och vänster. Nu är det dags för ytterligare en stridstupp att äntra scenen och vem kan det inte vara om inte den berömda skräckikonen med hockeymasken – Jason Voorhees. I morgon kommer denna karaktär kunna laddas ned tillsammans med samlingsutgåvan Horror Pack i form av form tre hudtyper till Vampiress Mileena, Kraken Reptile and Pharaoh Ermac.

Utgivaren Warner Bros. hälsar också att en trailer nyligen finns ute för allmänheten att beskåda Jason in action. Varför inte ta en titt redan nu?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.