Möt fanatikern Theodore i nya The Evil Within 2 trailern

Sebastian får en ny motståndare att tampas med i The Evil Within 2, i mänsklig form och med prästkläder på.

Fader Theodore är en ny mystisk karaktär du möter i The Evil Within 2. I rollen som ytterligare en antagonist för hjälten Sebastian, är han en av de människor som lyckats hitta sin väg in i den mardrömslika världen STEM. Theodore har ett budskap till massorna och lovar rättfärdig vrede, i annan mening plågsam död, för de som står i hans väg. Sebastian måste förhålla sig till denna fanatiker med silvertunga om han ska ha någon chans att hitta sin försvunna dotter Lily och fly mardrömmen.

The Evil Within 2 är uppföljaren till skräcksuccén från 2014 och skaparen Shinji Mikami. Slåss mot förvrida monster i skrämmande miljöer och möt Sebastians värsta mardrömmar när uppföljaren släpps fredagen den 13 oktober på Playstation 4, Xbox One och PC. För mer information, besök spelets officiella hemsida.

Läs gärna vår recension av det första spelet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.