Murder on Eridanos – DLC till The Outer Worlds släpps nästa vecka

Det andra story-drivna DLC:n till Obsidians kritikerrosade rollspel The Outer Worlds släpps den 17 mars på Playstation 4, Xbox One och PC.
Den 17 mars blir det att lösa ett mordmysterium.

Res till Eridanos skyar och nysta i ett storslaget mordmysterium. Alla är en misstänkt och det blir upp till dig att pussla ihop ledtrådarna till Helcyon Helens mördare. Till dig hjälp har du Discrepancy Amplifier, en ny manick som belyser detaljer du annars kanske missar. Tillsammans med dina medhjälpare färdas du på de svävande öarna i Eridanos, från lyxhotell till grönskande lundar. Men låt dig inte luras av den glada stämningen, något är på görningen…

Ta del av ny spelmekanik med Discrepancy Amplifier för att lösa ett noir-äventyr i sann vem-gjorde-det-anda. Levela upp dina karaktärer med tre utökade nivåer, perks och flaws samt utrusta dig med tre nya science weapons och flera nya rustningar.

Murder on Eridanos släpps den 17 mars och är del av The Outer Worlds Expansion Pass (som även inkluderar Peril on Gorgon) men kan även köpas separat. The Outer Worlds krävs såklart.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.