My Hero One’s Justice 2 ute nu!

Superhjälte fightingspelet baserat på den populära animen My Hero Academia är ute nu till Playstation 4, Xbox One, Steam och Nintendo Switch.
Den knasigare uppföljaren är ute nu!

I dag har Bandai Namcos senaste animespel lanserats: My Hero One’s Justice 2, ett fightingspel baserat på den populära animen My Hero Academia. Strid med flera omtyckta hjältar och skurkar med säregna attacker och spelstilar i miljöer som går att förstöra. Ladda upp kämparnas Plus Ultra och ödelägg motståndet!

Läs gärna vår förhandstitt på My Hero One’s Justice 2 i väntan på vår recension.

My Hero One’s Justice 2 finns till Playstation 4, Xbox One, PC via Steam samt Nintendo Switch.

Vad tycker du?

1 0

1 Kommentar

  1. “I dag har Bandai Namcos senaste animespel lanserats: My Hero One’s Justice 2, ett fightingspel baserat på den populära animen My Hero Academia. Strid med flera omtyckta hjältar och skurkar med säregna attacker och spelstilar i miljöer som går att förstöra.” – Jag gillar verkligen inte sådana spel, för mig är det mycket mer intressant att spela enkla spel som bubbelskyttare i 5-10 minuter på en dag.

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.