Mystiska orcher i nya Middle-earth: Shadow of War trailern

WB Games har släppt en ny trailer för Middle-earth: Shadow of War och denna gång får vi stifta bekantskap med en speciell stam av orcher som vi kommer möta i spelet. I Shadow of Mordor lever orcherna numera indelade i olika stammar och faktioner, och på det här viset vill WB Games också få fram olika Orch-kulturer.

Stammen, som kallas för Mystic tribe, är en faktion med orcher som håller på med mörk magi, mystiska ritualer och formler som är över 1000 år gamla. Orcherna från Mystic Tribe sprider skräck över hela Mordor med sina förbannelser och magi.

Middle-earth: Shadow of War släpps den 10:e Oktober i år.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.