Nästa Assassins Creed heter Syndicate

Idag avslöjade Ubisoft att det nästa spelet i Assassin’s Creed-serien kommer att få tillnamnet Syndicate, utspela sig i London och släppas till Xbox One och Playstation 4 den 23 oktober i år.

Assassin’s Creed: Syndicate utlovar ett episkt enspelarläge som utspelar sig i den engelska huvudstaden mitt under den industriella revolutionen, en tid som förändrar livet för miljontals människor. Gapet mellan rik och fattig växer fort och industrianställda jobbar under slavliknande förhållanden. De allra fattigaste bildar kriminella gäng för att överleva och söker sig till Londons katakomber.

Spelaren tar sig i spelet an rollen som två lönnmördare, tvillingarna Jacob Frye och Evie Frye. De båda är väldigt olika, men de enas i ett gemensamt mål; att krossa fattigdomen. Assassin’s Creed Syndicate bjuder på den största spelvärlden i seriens historia. Stora gängstrider hör till vardagen och de nya vapnen, som exempelvis en änterhake gör fajterna ännu mer intressanta.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.