Nedräkningen är över!

Och så var Activisions lilla lek över. Dagens ledtråd till nedräkningen följer:

1. Den andra bokstaven i det grekiska alfabetet. Den hade i det joniska talbeteckningssystemet siffervärdet 2. Denna motsvarar B, b i det latinska alfabetet, men uttalet har kommit att förändras mer till dagens V. Har också legat till grund för В, в och Б, б i det kyrilliska alfabetet. Den tyska bokstaven ß har bara utseendet gemensamt med det grekiska, och har en annan historia (sammansättning av ſ och s).

Den här var enkel. Har du listat ut den? Bra.
Det var ett roligt och påhittigt sätt att skapa nyfikenhet. Frågan som följer är bara: vilket spel gäller det? Vi på Varvat känner oss ganska säkra på det svaret, men vi väljer att troll:a er idag. Imorgon berättar vi var det hela ståhejet handlar om. Fast det är okey, för visst har du listat ut det vid det här laget?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.