New Pokémon Snap släpps 30 april

Oh snap!

New Pokémon Snap (ja, det blev spelets slutgiltiga titel) kommer att nå oss den 30 april i år. I samband med släppdatumet passade The Pokémon Company på att ge oss ytterligare lite matnyttig info om vad denna nygamla företeelse att fotografera Pokémon har att erbjuda.

New Pokémon Snap utspelar sig i öregionen Lental. Ditt uppdrag är att i samarbete med pokémonprofessor Mirror och dennes assistent Rita kartlägga regionens fauna. Kanske finner ni även lösningen på mysteriet med Illumina, ett bioluminiscensenskt fenomen som syns på både Pokémon och delar av växtriket och är unikt för regionen. Med kameran i högsta hugg färdas du genom öarnas olika ekosystem på NEO-ONE, en farkost som går som på räls. Det är alltså precis som i föregångaren fråga om ett slags on-rail-shooter. Precis som föregångaren är också huvuddelen av spelet att ta så fina fotografier som möjligt och få dem betygsatta av Mirror och/eller Rita – allt för att fylla din ”Photodex”.

New Pokémon Snap släpps som sagt den 30 april och kan förköpas digitalt på eShopen på Nintendo Switch. Den nya trailern kan ni se i sidhuvudet. Spelets officiella sajt är nu även igång.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.