New Super Mario Bros. U blir nytt igen

Det klassiska receptet för otaliga timmar tillsammans med världens favoritrörmokare är här än en gång. Många kanske missade det till Wii U, nu får du chansen igen.
Den omgjorda tidigare omgjorda versionen av det klassiska spelet ser dagens ljus igen i denna nya version.

När New Super Mario Bros. släpptes blev världen förtjust. De tidigare nya spelen i Mario-serien var fokuserade på fria 3D-världar, men detta var ett lyft på hatten åt sin föregångare. Det klassiska upplägget i en snygg ny presentation helt enkelt.

Till Nintendos bortglömda “mellanbarn” Wii U släpptes en version av detta spel som gav dig möjligheten att spela tillsammans med vänner. Fler banor, mer funktioner och större möjligheter till roliga stunder. Nu kommer chansen att få uppleva allt detta igen, på Nintendos storsäljare Switch.

Vad är Deluxe

Redan den 11:e Januari nästa år kommer spelet att fylla hyllorna i din närmaste butik. New Super Mario Bros. U Deluxe kommer innehålla hela 164 banor som du kan spela antingen på egen hand eller tillsammans med vänner. De karaktärer vi är van med kommer naturligtvis vara med, Mario, Luigi och Toad. Utöver dessa så kommer vi även få sällskap av Nabbit, Toadette och Peachette. Den senare karaktären är en version av Toadette som är perfekt för nybörjare.

I utgåvan kommer även New Super Luigi U finnas, Luigi’s första plattformsspel. Spelet är en variant av klassikern tillsammans med Luigi’s karaktäristiska styrning som utmanar dig att spela lite annorlunda.

 

Köpte du spelet redan till Wii U, eller är det dags för dig att prova till Switch? Berätta för oss i kommentarerna.

Vad tycker du?

2 0

2 Kommentarer

 1. Har det till Wii U, dubbel utgåvan med både Mario och Luigi. Nu när jag äntligen har fått tag på en laddarkabel till min GamePad så skall det spelas på igen! Nåja, så snart som jag har tagit platinum trophyn på God of War. 😊

  Svara
  • Haha! Ja, man måste ju ha sina prioriteringar i ordning 😉

   Men bra att du lyckats få tag på en kabel.

   Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.