NHL 14 Cover Vote

EA tycker att det är fansen som ska bestämma vem som ska få äran att pryda omslaget på NHL 14 och det tycker jag är en riktigt bra idé.

Finalen står mellan två målvakter, Martin Brodeur och Sergei Bobrovsky. Senast en målvakt figurerade på omslaget av ett NHL spel var 1997 då John Vanbiesbrouck fick äran.

2 juni är sista datumet att lagga sin röst så om du vill vara med så ska du klicka här och lägga  din röst. Vinnaren kommer att presenteras under Stanley Cup finalen.

Martin Brodeur spelar just nu för New Jersey Devils och har en minst sagt prestigefylld karriär bakom sig med hela tre Stanley cup vinster, fyra Vezina troféer och två olympiska guldmedaljer.

Sergei Bobrovsky spelar för Columbus Blue Jackets och har även han haft en bra karriär. 2012-2013 avlutade han säsongen med en räddningsprocent på hela 93.2% och han var även utnämnd till Vezina priset.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.