Nina Williams drar på sig bröllopsklänningen i Tekken 7

Tekken 7-skaparna Bandai Namco har nu annonserat att Nina Williams kommer att ingå i line-upen i det kommande fajtingspelet. Även om många av er därute har förväntat er att Williams ska vara med är det antagligen några som drar en lättnadens suck när nyheten nu presenterats.

Samtidigt bekräftas det att Tekken kommer att vara en del av EVO 2016 i Las Vegas framåt sommaren.

Då var det officiella avklarat, då kan vi fortsätta med att kika på detaljer: Nina Williams har dragit på sig bröllopsklänningen. Vad har hänt? Har hon gift sig? Med vem? Eller ska hon gifta sig? Med vem?

Jösses, frågorna hopar sig. Tyvärr verkar det inte som att vi får några svar. Därför uppmanar jag er att komma med era bästa konspirationsteorier i kommentarsfälten.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.