Nintendo söker patent på underlig manick

Nintendo har på senare år blivit kända för att gå sina egna väg och vissa av dessa har varit mer lyckade än andra. Enligt många källor kommer uppföljaren till Wii U släppas redan under nästa år. Projektet går under namnet Nintendo NX, men ännu så länge så har det inte kommit mycket information om maskinen från Nintendo själva.

Nu har någon dock lyckats luska reda på en patentansökan från företaget som tycks visa en minst sagt udda handkontroll. Kontrollen skall vara utvecklad tillsammans med Sharp och deras ”Free-form display”, skärmar som kan ta i stort sett vilken form som helst. Kontrollen i sig har dessutom plats för både SD-kort och spelkassett.

Kan detta vara handkontrollen till Nintendo NX eller är det en uppföljare till 3DS? Oavsett vad så ser den ut att vara extremt oergonomisk för mina stora händer.

nintendokontroll4 Nintendokontroll2

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.